SETMANA CULTURAL EN ESTIU

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

OBJECTIU DEL NOSTRE PROJECTE

El nostre principal objectiu és la formació integral del xiquet, intentant disminuir les diferències i suplir les mancances socials emprant l'educació.
Fomentar la plena incorporació de les xiquetes, xiquets i joves en el seu entorn escolar, social i laboral, a més de procurar alternatives al seu oci perquè en un futur siguen agents transformadors d'una societat més justa, solidària i alliberadora.

Com en el Centre acudeixen xiquets de diverses cultures, no podem oblidar el educar-los en la interculturalitat mitjançant valors com: la solidaritat, amistat, acceptació de les diferències, respecte a l'altre ... perquè volem que aquests xiquets aprenguen a relacionar-se amb tots els seus companys, sense importar-los el país d'on procedeixen i puguen conviure tots junts en harmonia i respecte.

Que tots els xiquets puguen desenvolupar el seu potencial en plenitud sense que les seves necessitats econòmiques siguen un impediment

Totes les persones que treballem en aquest projecte estem convençudes que "només la cultura pot treure a les famílies i als pobles de la pobresa".

©2016 per Asociació El Bastidor
Creat amb  Wix.com

Crida`ns  34679130933/   info@misitio.com   / C/ Mare de Déu del Rebollet,3 46780 Oliva

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now