NOSALTRES 

"El Bastidor és un Centre d'actuació educativa, esportiva, social i laboral. Aquest projecte va dirigit a xiquets, xiquetes i joves entre sis i disset anys, de baix nivell econòmic, amb problemes de rendiment escolar i d'integració; amb un ambient desfavorable i poc motivador per a l'estudi. El Centre està ubicat al carrer Mare de Déu del Rebollet nº 3 d'Oliva

 

Els nostres alumnes no només vénen del barri, arriben d'altres zones de la localitat amb el propòsit d'aprendre; de sentir-se valorats, acceptats. No volem que abandonen l'escolarització a edat primerenca. El nostre desig és dibuixar noves realitats. Ells busquen amics, atenció, ajuda, suport moral.

L'educació és la base de tot, ja que amb ella estem posant els fonaments del que serà el futur dels xiquets i de la societat

Intentem que aquests xiquets tinguen les mateixes oportunitats que els companys de la seva classe a l'hora d'aprendre.

 

El Bastidor vol ser llar d'acollida i porta sempre oberta per a aquests xiquets i joves. Els oferim alternatives d'oci, ensenyant-los jocs i jugant amb ells.

Hi van de 4,30 a 7 de la tarda tots els dies de la setmana en demanda de suport escolar principalment.

En cas que no porten tasques escolars, nosaltres els donem treballs segons el seu nivell, i també els reforcem la lectura i així, es puguen incorporar en el seu entorn escolar, com la resta dels seus companys.

El nostre projecte és una plataforma que ens permet contactar amb les famílies i portar un seguiment escolar dels xiquets.

L'educació i la formació és la base necessària per a canviar les injustícies socials.